Ets esquiador? Tens cura de la teva roba tèrmica? No saps com protegir la mateixa roba i com pots fer reviure les seves propietats d’impermeabilització i repelència a l’aigua? Llavors, estàs al post adequat!

L’època d’esquí ja és aquí, i és important que aquells que practiquin aquest esport tinguin cura de totes les peces previstes de membranes tècniques (gore-tex, etc) de la millor manera.

TRG disposa de la línia TRG SKI, amb tota una gamma de productes preparats per ajudar a preservar les propietats d’impermeabilització i transpiració, a la vegades executar una profunda neteja, i mantenir així les bones característiques de l’equip tècnic.

Productes de la línia i com utilitzar-los:

  1. TRG SKI HIGH WASH 250 ml. Aplicació a la rentadora, com a detergent per a netejar les peces ja utilitzades. D’aquesta manera s’elimina la grassa que queda adherida a la membrana a l’eliminar la transpiració del cos.
  2. TRG SKI WATERPROOFING 250 ml. Fórmula equivalent a la d’un suavitzant, per aplicació a la rentadora. Té les propietats de restablir la impermeabilització de la membrana tècnica.
  3. TRG SKI PROTECTOR ANTI RAIN 500 ml. Un cop la peça està neta i seca, aplicarem el TRG SKI PROTECTOR ANTI RAIN amb la finalitat de donar-li la impermeabilitat exterior per repelar l’aigua de la pluja i de la neu.

Seguint aquest passos, s’aconsegueix tenir la roba utilitzada per esquiar amb totes les propietats tècniques originals que es van perdent amb el pas del temps, en perfecte estat.

Altres productes de la gamma:

  1. TRG SKI CLEANER SHAMPOO 100 ml. Escuma netejadora per a calçat, inclús el de les membranes tècniques transpirables.
  2. TRG SKI BOOTS HYGIENIC DEO 75 ml. Absorbeix  les males olors proporcionant una higiene i frescor a l’interior de les botes.
  3. TRG SKI HELMET CLEANER 100 ml. Escuma netejadora per a casc.
  4. TRG SKI HELMET HYGIENIC DEO 75 ml. Absorbeix  les males olors proporcionant una higiene i frescor a l’interior del casc.

A gaudir de la temporada d’esquí!