COM TENIR UN CORRECTE ÚS DEL TINT TRG SUPER COLOR?

Si el teu calçat es troba en bon estat però estàs cansat del color, o vols canviar-lo; si el teu calçat està en mal estat i vols canviar la tonalitat, TRG SUPER COLOR et dóna la possibilitat de fer-ho de forma senzilla i fàcil!

Colors verds, beix, blaus, vermells…quants més?! TRG SUPER COLOR t’ofereix una gamma de 40 colors i tonalitats diferents en format esprai per canviar el look del teu calçat!

Tenyir és fàcil, però com tot, precisa fer-se bé. A continuació et detallem els passos a seguir per tenir un perfecte acabat:

  1. Neteja del calçat amb TRG ACONDICIONADOR, per així eliminar la brutícia i les restes de cremes existents.
  2. Ús de cinta carrossera per protegir les parts del calçat que no es volen tenyir, la part interior s’ha de protegir amb paper de diari per tal de no tacar-ho a l’aplicar el tint.
  3. Mantenint l’esprai a una distància d’entre 20 i 30 centímetres, aplicar una capa de tint movent-lo contínuament per no concentrar l’excés de producte a cap zona. És important que la capa de tint sigui el més fina possible.
  4. Deixar assecar.
  5. Aplicar una segona capa. És millor dues capes molt fines que una gruixuda, encara que sembla que pot quedar millor, es córrer el risc de que si la capa de tint és molt gruixuda pot esquerdar-se amb l’ús i la flexió del calçat.
  6. Deixar assecar.

Amb tot això, a lluir del nou color!

 

TRG SUPER COLOR és un producte en esprai apte per a pell i pell sintètica. No apte per ant i nubuck.

Canvia el color inclús de negre a blanc.

Disponible en format de 150 ml i 40 colors, o 400 ml i 5 colors.