Tradició familiar des de 1940

1940
Joaquim Tarragó Bescós, tècnic expert en colorants tèxtils, va establir el seu propi negoci familiar de tints per a ús domèstic, registrant-ho legalment sota el seu propi nom, i comercialment amb el de Productes Tintolina Tarragó.

1962
Joaquim Tarragó Gràcia, es va fer càrrec del negoci familiar, orientant-ho principalment a la fabricació i comercialització de tints per al calçat, havent-ne desenvolupat una gamma en base aquosa, que van ser una autèntica novetat en el sector.

1984
Joaquim Tarragó Llobet, pren la direcció del negoci. En aquesta tercera etapa es desenvolupa una de les gammes més completes de productes per a la cura del calçat del mercat que propicia l’expansió de l’empresa a nivell internacional, assolin presència a més de 50 països.

2009
Aquest any, Joaquim Tarragó Llobet, reestructura el negoci familiar a través de la nova empresa TRG Bestnets, i sota la marca de productes TRG. Posteriorment, els membres de la quarta generació s’incorporen a la Direcció de l’empresa, i amb això donen formalment a aquesta tradició familiar, un nou pas amb una forta projecció de futur.

Actualment en TRG Bestnets ens basem en els valors de la nostra tradició familiar, en el respecte a aquest llegat, i en l’esforç constant per innovar i desenvolupar una gamma de productes de la millor qualitat per cuidar el calçat i els complements. Això ens permet seguir estant presents a més de 50 països d’arreu del món.